duminică, 1 februarie 2015

Acupunctura si ''punctul frumusetii''


 http://tianshitiensproduse.blogspot.ro/p/aparat-presopunctura-tong-bao-pret-usd.html




Medicina traditionala chineza de sănătate este de parere ca in organism trebuie sa existe permanent si constant un flux de energie vitală, sau qi-ul (pronuntat "chi")care sa circule prin corp. În cazul în care fluxul este împiedicată, boala se poate dezvolta. Scopul principal al acupressuri (si acupunctura ), este de a elibera energia blocata, prin stimularea unor puncte specifice de-a lungul corpului a celor 14 meridiane principale, sau canale de energie. Apăsând ferm şi în mod constant punctele corespunzătoare poti promova fluxul de energie in aceea parte a corpului care se confruntă cu o boala sau disconfort,si îi permite astfel să se vindece mai uşor. În timp ce acupunctura implica stimularea cu ace, presopunctura de obicei foloseşte doar mâinile practicantului pentru restabili echilibrul de qi. Studiile sugerează că apăsând pe punctele de presopunctură se poate elibera endorfine, analgezicele naturale ale organismului.

Sănătatea Beneficii 

Mulţi oameni au raportat succes folosind acupunctura pentru a calma durerea, reduce tensiunea musculara, şi pentru promova relaxare. Un număr de proceduri s-au găsit utile mai ales pentru alinarea dureri de spate şi pentru anumite tipuri de dureri de cap, inclusiv migrenă. Durerii post-operatorii şi de greaţă a fost găsit pentru a răspunde la presiuni de masaj punct. Care sufera de sinuzita cronica, de asemenea, au găsit-o utilă pentru facilitarea congestionare. Cu toate că rezultatele cercetării sunt mixte, acupresura este, de asemenea, frecvent utilizata pentru inceputuri de boală, rau de mişcare, precum şi alte tipuri de greaţă. Unii oameni considera ca tratamentele le-au îmbunătăţit vitalitatea generală şi bunăstarea. 

Contraindicatii; 

Nu apăsaţi pe o rană deschisă, piele umflata sau inflamate, vânătaie, cicatrica chirurgicala, varice, sau os rupt.Evitaţi presopunctura sau de a consulta medicul dumneavoastră dacă aveţi o boală contagioasă, o boală infecţioasă de piele, sau o inima grave, rinichi, sau tulburări pulmonare. 
Evitaţi acupressura în zona unei tumori cunoscute. 
Acupressure nu ar trebui să fie aplicata direct pe ganglionii limfatici. 
Anumite puncte de presopunctură, trebuie evitată în timpul sarcinii. Asiguraţi-vă că o să-i spuneţi medicului dumneavoastră ce vreti sa utilizati aceasta procedura,atunci cand sunteti gravida.

Punctul de presopunctura: frumusetea faciala (St 3) 



ÎN FUNCŢIE DE tratatele de acupunctura, Punctul de frumusetea faciala (St 3) poate ajuta la atenuarea simptomelor de congestie sinusală, sinuzită, dureri de cap, maxilarului şi tensiune faciala, şi ochi tulpina. Acesta este considerat, de asemenea, un punct de util pentru tonifierea si ridicarea muschilor faciali.

Locul de amplasare: Mai jos de pometi, pe axa de (centru) a ochiului.

O modalitate eficientă de a lucra cu Punctul de frumusetea faciala (St 3) este de a pune degetele mijlocii de la fiecare mână, direct de pe punctele de pe fiecare parte a feţei şi apăsaţi într-o direcţie ascendentă sub pometi pentru aproximativ 1 minut, începând cu o presiune uşoară şi mergand la creşterea treptată a presiunii. Puteţi face, de asemenea,doar de-o parte si de alta daca preferati mai bine asa.

O altă sugestie este de pune degetul index si degetul mijlociu pe punct si zona inconjuratoare si sa masati usor intr-o directie ascendenta pentru 1 minut.Din nou ,puteti lucra ambele parti in acelasi timp,sau de-o parte si de alta alternativ.

Atenţie: În cazul în care punctul sau zona înconjurătoare este sensibil sau dureros, apăsaţi sau masati foarte uşor la început, şi cresteti treptat presiunea numai până la un prag de disconfort usor,fara a ajunge la durere severa. 

Caution: Această informaţie presopunctură nu este o substituţie pentru sfatul medical calificat. Dacă nu ştiţi ce este cauza durere sau alte simptome, consultaţi un medic înainte de a începe tratarea tine.

Cum ştiţi dacă ati gasit locul potrivit? Punctele de presiune ", se anunţa cu un sentiment de sensibilitate, furnicături, durere, sau disconfort minor, explică Michael Castlemans în Cura Naturala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu